цікаво

Що насправді відбувається, коли ви заблокуєте когось на своєму iPhone

У iPhone є вбудована функція блокування, але ви коли-небудь замислювалися, що саме відбувається на іншому кінці, коли ви когось блокуєте? MacRumors вирішили це з'ясувати.

По-перше, коли заблокований номер намагається надіслати вам текстове повідомлення, воно не пройде, і вони, ймовірно, ніколи не побачать «доставлену» примітку. Зрештою, ви нічого не побачите. Що стосується телефонних дзвінків, то заблокований дзвінок переходить безпосередньо до голосової пошти. Після закінчення ви отримаєте спеціальну папку "заблоковані повідомлення" у папці "Вхід голосової пошти", якщо вони залишать повідомлення, але ви не отримаєте сповіщення, яке вони зателефонували.

Що відбувається, коли ви заблокуєте когось на своєму iPhone? | YouTube