корисні статті

Відключіть Facebook, щоб уникнути збентеження

Оскільки Facebook нарешті починає скорочуватися, стає цілком нормальним не використовувати його так часто. Якщо ви перевіряєте це лише один чи два рази на тиждень, ви можете дізнатися, що мама позначила вас у бентежній фотографії чи політичній пам’яті п’ять днів тому, і всі ваші друзі дописувались. Ось ідея: Тимчасово деактивуйте Facebook. Це дуже просто - ось інструкції Facebook - і ви не втратите жодну інформацію.

Вісім років тому це називалося "супер-вихід із системи", і деякі підлітки і дорослі робили це для підтримки контролю над своїми профілями, коли вони не були активно в Інтернеті. Якщо ви деактивуєте свій акаунт у Facebook, його не видаляється, він просто приховує його від усіх, поки ви не активізуєте його повторно.

Якщо ви дійсно зареєструвались у Facebook, але не хочете втрачати свій обліковий запис, ви можете просто деактивуватись тижнями, наприклад, під час пошуку роботи. (Тому що ваш потенційний роботодавець, безумовно, переслідує вас Facebook.)

Є великий мінус: поки ви деактивовані, ви абсолютно непомітні. Ніхто не може вам надіслати повідомлення, і ніхто не може запросити вас на події. Якщо це викликає ваш FOMO, вам краще просто відредагувати всі налаштування конфіденційності, щоб утримувати шкоду.