корисні статті

Як автоматично архівувати кожну фотографію Facebook, на якій ви позначені

Facebook - одне з головних місць для завантаження фотографій друзів та родини. Швидше за все, в якийсь момент хтось позначив вас хоча б однією картиною. Проблема полягає в тому, що коли людина, яка позначила вас, закриває свій обліковий запис, ці картинки зникають. Ось як не допустити цього.

Ось проблема: коли друг чи член сім’ї видаляє свій обліковий запис у Facebook (або просто роздрукує вас після цього пикантного коментаря щодо їх джинсів), всі їх фотографії, включаючи будь-яку, на яку ви позначені, зникнуть назавжди. Це може бути непростим, особливо якщо ти покладаєшся на членів сім’ї, щоб вони фотографувались на заходах, щоб цього не потрібно. На щастя, автоматизувати та архівувати ці зображення легко, якщо ви їх заздалегідь налаштували. Ось як це зробити разом із деякими ідеями для повернення цих фотографій після факту.

Завантажте всі фотографії, на яких ви вже позначені

Спочатку спочатку потрібно завантажити всі фотографії, на яких ви вже позначені тегами, оскільки ви не можете автоматизувати службу, щоб захопити будь-які старі фотографії. Для цього нам подобається PhotoGrabber, безкоштовний додаток для Windows та Mac, який обробляє всі фотографії, які ви позначені тегом одним махом. Це трохи незграбно, але робота швидко виконується.

  1. Завантажте PhotoGrabber і відкрийте його.
  2. Натисніть кнопку "Увійти" та увійдіть на свою сторінку у Facebook.
  3. Виберіть "Авторизувати додаток" і скопіюйте маркер для входу PhotoGrabber поверне вас у додаток PhotoGrabber.
  4. Виберіть "Я хочу завантажити" і встановіть прапорці потрібних фотографій (Усі теги фотографії користувача отримають ваші фотографії, на яких ви з’являєтесь, а також виберіть "Весь альбом, якщо він містить теги") ролик фільму з події).
  5. Виберіть "Я", щоб завантажити зображення, на яких ви позначені.
  6. Натисніть "Почати завантаження" і дозвольте PhotoGrabber зробити все, що потрібно.

На жаль, PhotoGrabber не так добре завантажує фотографії, на яких ви позначені через інший сервіс (наприклад, Instagram), тому вам може знадобитися ввімкнути та завантажити їх також вручну.

Автоматично архівуйте фотографії, на яких ви позначені IFTTT

Найпростіший спосіб архівувати будь-які фотографії, на яких ви позначені, - це веб-сервіс автоматизації веб-сервісу, якщо це тоді це. За допомогою IFTTT ви можете налаштувати його так, щоб кожен раз, коли ви позначені на фотографії у Facebook, ця фотографія завантажувалася в інший сервіс на ваш вибір.

  1. Перейдіть до IFTTT і створіть рахунок.
  2. Виберіть "Створити рецепт" і натисніть "це".
  3. Виберіть Facebook, потім "Вас позначено тегом на фотографії", потім "Створити тригер".
  4. Виберіть "Що" та виберіть службу, на яку потрібно надіслати фотографії (Dropbox, електронна пошта, Flickr, Google Drive, Skydrive або Evernote мають найбільш сенс).

Це воно. Відтепер, коли хтось позначить вас на фотографії, ця фотографія автоматично зберігається в іншому місці. Перевага полягає в тому, що ваші сімейні фотографії, групові фотографії та все інше буде збережено на вашому жорсткому диску задовго після того, як ваші друзі видалять їхні сторінки у Facebook.

Як отримати фотографії після того, як ваші друзі вже видалили свій обліковий запис

Використання IFTTT для автоматизації захоплення фотографій чудово, але це не дуже допоможе вам після того, як ваша бабуся раптом вирішить, що їй нудно від усіх драматичних фейсбуків і раптово видаляє свій акаунт.

Щоб повернути ці фотографії, вам потрібно буде зв’язатися зі своїм другом і попросити їх. Якщо у них немає резервної копії на комп’ютері, вони все одно можуть легко захопити ці фотографії. Швидше за все, вони просто дезактивували свій акаунт у Facebook, а це означає, що відновити ці знімки легко. Попросіть їх знову увійти у Facebook (тільки це ще раз!) Та натисніть на гвинтик, щоб перейти на сторінку налаштувань. Потім натисніть Завантажити копію інформації Facebook, щоб завантажити всі фотографії. Це отримає миттєвий архів, який вони можуть надіслати вам. Щоб видалити свій акаунт у Facebook, потрібно близько 14 днів, так що поки ви не знайдете пропущені фотографії до цього, ви будете готові йти.

Це не найпростіший метод у світі, але якщо ви не хочете, щоб ці зображення назавжди зникали на чиїмсь жорсткому диску, це ваш єдиний варіант - і ще одна причина автоматизувати архівування зображень, рухаючись вперед.