корисні статті

Як встановити користувача за замовчуванням у Chrome

Якщо ви використовуєте кілька облікових записів у Chrome, ви знаєте, наскільки корисним може бути збереження роздільних елементів, таких як ваші особисті та професійні електронні листи. На жаль, якщо ви використовуєте один набагато більше, ніж інший, без проблем перемикатися з одного на інший кожен день. Дотримуючись декількох вказівок та створюючи деякі ярлики, ви можете переконатися, що ви відкриваєте правильний профіль Google Chrome щоразу, економлячи прикрості підстрибувати між ними.

Якщо у вашому браузері Google Chrome є лише один обліковий запис, цей обліковий запис є типовим. Якщо ви не знайомі з тим, як додати додатковий обліковий запис у свій браузер Google Chrome, це досить просто.

Додавання користувача

  1. Клацніть піктограму меню у верхньому правому куті Chrome.
  2. Виберіть "Налаштування".
  3. Виберіть "Керувати іншими людьми".
  4. У нижньому правому вікні виберіть "Додати особу".
  5. Введіть ім'я людини та виберіть піктограму.
  6. Необов’язково: якщо це обліковий запис дитини, установіть прапорець "Наглядати за цією особою", щоб використовувати ваш обліковий запис Google для керування, які сайти вони відвідують.

Коли ви створюєте контрольованого користувача, їх історія перегляду, закладки та інші налаштування не синхронізуються між пристроями. Це не обліковий запис Google, а скоріше обліковий запис веб-перегляду, яким керує керівник (наприклад, батько).

Переключення користувача за замовчуванням у Windows

У Windows ви можете створити ярлик до потрібного профілю, щоб переконатися, що ви завжди в потрібному обліковому записі. Коли "додавати користувача" (див. Вище), поставте прапорець "Створити ярлик робочого столу для цього користувача". Якщо створити ярлик робочого столу для користувача в Windows, ви можете просто вибрати відповідний значок браузера (логотип Chrome із обраним зображенням профілю) і запустіть Chrome із потрібним профілем. Ви також можете перейменувати ярлик на все, що вам подобається.

Переключення користувача за замовчуванням на Mac

Закриваючи Chrome, останнім відкритим профілем буде той, у який ви ввійшли під час повторного відкриття браузера. Це означає, що якщо ви хочете, щоб ваш робочий обліковий запис був першим, який ви побачите, коли завтра вранці відкриєте Google Chrome, вам потрібно буде відкрити два вікна (одне увійшло до вашого особистого облікового запису, а одне увійшло у ваш робочий рахунок). Закрийте вікно особистого облікового запису та закрийте Chrome, поки відкрито вікно робочого облікового запису. Під час наступного відкриття Chrome ваш робочий обліковий запис увійде в систему.